– Stickans Event

Stickangubbe med bakgrund

Stickans Event är aktiviteter där vi hjälper andra föreningar, företag och kommuner att genomföra olika event och arrangemang där intäkterna går oavkortat till Stickans Kamratstöd. Vi har just nu inga framtida Event inbokade men så fort vi vet om något så finns det information på vår hemsida. Vill du vara med och hjälpa till eller vill ha mer information så anmäl dig i meddelandefältet nedan.

Kommande inbokade Event:

  • 160624 – Midsommarafton i Vaggeryd. Ett stort arrangemang med ca 3.000 besökare där vi hjälper till att förbereda, under arrangemang och att plocka ihop. Sedan deltar vi i midsommarfesten för personalen vilket är en riktig höjdare!
  • 160710 – Ironman tillsammans med IKHP. Arbete veckan före och efter med att förbereda och plocka ihop samt under arrangemang.

Genomförda Event:

Midsommarfirande i Vaggeryd 19 juni 2015

images

För tredje året i rad var vi på Bäckalyckan i Vaggeryd och hjälpte IOGT-NTO Nordstjärnan vid deras midsommararrangemang. Allt avslutades sedan med stor fest på kvällen för alla som är med och hjälpte till. Återigen var alla som var med från Stickans Kamratstöd jättenöjda och glada och det tar vi med oss till nästa års arrangemang…

Vätter Challange 24-25 juli 2015 – Arbete 23-26 juli 2015.

Vätter Challange

Här var vi med i år för andra året i rad och var med och arbetade både före under och efter tävlingsdagarna.Vi var med och förberedde med stängsel, avstängningar, ljud och mycket annat och plockade ihop efteråt men var också med under de olika loppen som funktionärer.

Jönköpingsfesten 7-8 augusti 2015 – Arbete 3-12 augusti 2015

Jönköpingsfesten

Detta event har vi varit med på under alla de 5 år som arrangemanget funnits och här har vi genom åren gjort många olika arbetsuppgifter. Vi arbetade i år väldigt mycket på Hovrättstorget med uppmontering och nedmontering av scen och allt runtomkring samt arbete under arrangemangen med service och vaktsysslor. Vid arrangemangen i Rådhusparken och på Hoppets Torg ansvarade vi också för uppsättning och nedplockning av tält, stängsel, el och mycket annat. Vi hade även hela ansvaret för alla transporter under Jönköpingsfesten. Totalt arbetade våra medarbetare från Stickans Kamratstöd 695 timmar och vi har fått mycket  beröm för vårt arbete. Men meds bra arbetsledning i de olika verksamhetsdelarna så fungerade det mycket bra.

Elmia Konserthus

elmia-kongress-konserthus

På Elmia Konserthus och Jönköpings Teater har vi sedan hösten 2015 hjälpt till som stagehands åt Destination Jönköping. Det handlar om att bära, montera och montera ner ljud och ljus utefter behov i samband med konserter. Ett arbete som ger Stickans medarbetare en stor erfarenhet, möjlighet till utveckling och många nya kontakter. Vill du vara med? Fyll i talongen nedan.

Vill du ha mer information om Stickans Event eller anmäla dig till att hjälpa till så fyll i ett meddelande nedan:

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00